Dit is wat er gebeurt als je nieuwe iPhone 8 drie minuten in gloeiend wafelijzer stopt

screenshot
De ultieme hittetest: zo noemt YouTuber TechRax een proef die hij deed met de nieuwe iPhone 8 van Apple. Hij stak het toestel daarvoor tot 3 minuten lang in een gloeiend wafelijzer. Het filmpje kwam gisteren online en werd intussen al bijna een half miljoen keer bekeken.

De beelden werden volgens TechRax zaterdag gemaakt in Californië. Hij wilde testen hoeveel hitte het nieuwe toestel van Apple aan zou kunnen. Daarvoor stak hij het eerst een minuut in een wafelijzer en daarna maar liefst drie minuten. Hieronder zie je wat er gebeurde.Het is niet de eerste keer dat de YouTuber het nieuws haalt met zijn tests. Zo deed hij een week geleden een vergelijkende test met de iPhone 8 en de Samsung Galaxy S8. Hij dompelde de toestellen onder in zout water en stopte ze in een blender.
17 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • wilfried de hert

  Ge hoort dat meer en meer , gebakken smartphones . Er zijn ook al recepten om te pocheren , stoven en braden. Probeer het met de sauzen van De Vos ...... . Allee , als ge de gazet maar vol krijgt.

 • Geert Vaelen

  welke gek gaat nu z'n smartphone bakken alsof het een wafel is? dat ding dient om te bellen, smsen, apps te draaien en zo, en dient niet om gebakken te worden, ook in een blender heeft dat ding niks te zoeken. zo kan je heel Youtube vol zetten met absurde filmpjes. steek hem eens in de microgolf voor 3 minuten, wedden dat ie dan niet meer leeft?

 • Jurgen Van Den Bergh

  Fantastisch toestel toch he zo'n iPhone. Ik ben er althans zéér tevreden over. De mijne is bijna 5 jaar oud en nog steeds werkt dat ding als een Zwitsers uurwerk. Je kunt er zelfs wafels mee bakken blijkt nu. Wat wil een mens nog meer?

 • Walter Van Criekinge

  Geloof er niets van. De SMD's op de PCB overleven geen twee maal temperaturen boven de 120 graden.

 • von Einstein

  och..is het beste wat je met een I-diotphone kunt doen...