Dit is domste app ter wereld

YouTube
Er ging weinig studiewerk aan vooraf maar dat was ook niet nodig volgens bedenker Logan Riley die zijn eigen app omschrijft als "de domste ter wereld". Het moet gezegd dat de applicatie erg eenvoudig is maar daarom misschien net briljant.

Wellicht ben je ook al eens in een mensenmassa op zoek moeten gaan naar jouw vrienden. Denken we maar aan een festival of cinemazaal. Vaak is het een erg frustrerende bezigheid zoals zoeken naar een speld in een hooiberg. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Logan Riley net op het festival Coachella in de Verenigde Staten de ingeving kreeg en de eenvoudige app 'LookFor' bedacht.

Meer dan het beeldscherm van je gsm laten flikkeren in een felle kleur kan de app namelijk niet. Rood, geel, oranje, groen, blauw, paars of geel, aan jou om te kiezen hoe je wil opvallen in de massa.

Het kan erg kinderachtig klinken maar er zullen zeker mensen gebaat zijn bij LookFor. Wie nooit meer wil verloren lopen in een mensenzee, kan de app aanschaffen in de Appstore voor 0,79 euro.