Dit gebeurt er als je een Apple Watch tegen de grond gooit

 

De meesten onder ons zouden blij zijn als ze een Apple Watch konden bemachtigen en zouden er dan ook alles aan doen om het in goede staat te houden. Maar deze man offert zijn Apple Watch op zodat iedereen kan zien wat er gebeurt als het tegen de grond gaat. Hij gooit het horloge verschillende keren tegen de grond tot het breekt om de stevigheid van het ding te testen.

TechRax staat erom bekend om nieuwe gadgets extreem te testen en ook deze keer gaan ze er helemaal voor. Bij de eerste poging loopt de Apple Watch geen schade op dankzij de rubbers. De tweede keer laat hij het horloge bewust met het scherm naar beneden vallen en dat loopt minder goed af: het scherm barst in tientallen stukken. De man is behoorlijk over zijn toeren en vernietigt de Apple Watch tot ze volledig uit elkaar valt. "Is dit duurzaamheid?"

Win een Apple Watch op HLN.be

HLN.be heeft zowaar 7 exemplaren van de nieuwe Apple Watch gereserveerd voor zijn surfers: tot 30 april 2015 kan je elke dag een gloednieuw Apple Watch winnen. Hoe? Surf naar de wedstrijdpagina en win vandaag nog jouw exemplaar. Zo hoef je niet uren in de rij te staan of onderaan een wachtlijst jouw verzending af te wachten maar kan jij als eerste in België pronken met dit revolutionaire en elegante meesterwerk van Apple!
Reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels