De tien beste laptopdeals van het moment

anp
Voor minder dan 700 euro zou je toch al een min of meer deftige laptop op de kop moeten tikken, leek ons. Hier zijn de tien beste deals die je momenteel op de kop kunt tikken.

Acer Aspire V3-372-P1HR (€ 499)

Met zijn 8 gigabyte werkgeheugen is dit model van het Taiwanese Acer een ideale laptop om op te multitasken. Verder vallen de deftige bouwkwaliteit en accuduur op.

Acer

Medion Akoya E6422 (€ 599)

Deze laagdrempelige laptop van het Duitse Medion verrast onder meer met zijn solid state drive én extra harde schijf onder de motorkap, en zijn uitstekende scherm met de nieuwe IPS-beeldtechnologie. Er is ook nog aan een dvd-speler gedacht; een element dat in meer en meer laptops aan het verdwijnen is.

Medion

Acer Chromebook 14 CB3-431-C5K7 (€ 358)

Laat ons ook de Chromebooks niet vergeten. Acer blijft er heer en meester in, onder meer met deze klepper die je voor minder dan 400 euro in huis haalt. Hij heeft een metalen behuizing, wat niet zo vaak voorkomt in dit segment, een scherm met goeie kijkhoeken en een hoog contrast, en een deftige batterijduur.

Acer

Lenovo Essential E51-80 80QB000LMH (€ 454)

Dat de Chinese marktleider een laptop voor ieders beurs heeft, toont hij met dit model. Voor minder dan 500 euro krijg je natuurlijk niet het beste scherm en de scherpste processorconfiguratie, maar er zit bijvoorbeeld wel vingerafdrukherkenning op.

Lenovo

HP Pavilion 14-al011nd (€ 549)

De Amerikaanse computerreus brengt met deze 14-inch-instapper een laptop met een stevige behuizing, die over de hele lijn uitstekende specificaties laat zien, en zelfs een eindje boven de middenmoot uitspringt qua batterijduur en gewicht.

HP

Dell Vostro 15 3559-8638 (€ 529)

Een zakelijke en stijlvolle laptop van de Amerikaanse gigant, die in de eerste plaats opvalt met zijn Intel i5-processor: een rariteit in deze prijsklasse. Je moet wel inbinden op gebied van schermresolutie, die geen HD-beelden toelaat.

Dell

Asus ZenBook UX310UA-FC075T (€ 649)

Voor een ultrabook levert dit model van de Taiwanese speler Asus een krachtige computer over de hele lijn, onder een stijlvolle behuizing. Het toetsenbord is verlicht, wat bij andere computers in deze prijsklasse ook wel eens uitblijft.

Asus

MSI Classic CR62 2M-400NL (€597)

Dit instapmodel van het Taiwanese MSI bindt wat in op schermresolutie, maar toont zijn kracht vooral in zijn opslag: een werkgeheugen van 8 gigabyte is fors voor een toestel in dit prijssegment, en de totale opslagcapaciteit (wel met een klassieke harde schijf) is 1 terabyte.

MSI

Lenovo IdeaPad 300-15ISK 80Q701E0MH (€ 522)

Een instapmodel in Lenovo's iconische zakelijke laptoplijn is deze ultralichte en supersnelle klepper met 15-inch-scherm. Toont ook hoe de Chinese fabrikant tegenwoordig tot de top behoort wat design betreft.

Lenovo

Asus ZenBook Flip UX360CA-C4153T (€ 649)

In het 'convertible'-segment, waarbij je het toetsenbord achter het scherm kunt draaien zodat je het toestel kunt gebruiken als een (dikke) tablet, is deze een aanrader. Lekker robuust, en met een forse batterijduur.

Kijk op technologiesite Tweakers.net voor meer nieuws, reviews en achtergrondverhalen over technologie.

Asus