Bij deze toestellen zweren de Applegebruikers

Wat heeft de ware Applefreak allemaal nodig?
Unsplash / Michał Kubalczyk Wat heeft de ware Applefreak allemaal nodig?
Er zijn van die mensen die bijna religieus zweren bij all things Apple en er zelfs niet aan denken om producten van andere fabrikanten in hun leven toe te laten. De volgende vier toestellen behoren standaard tot de uitrusting van de ware Applefreak. 

1. iPhone XS Max 

Prijs: tussen € 1.152 en € 1.464.

In september vorig jaar stelde Apple drie nieuwe iPhone X-modellen voor, waarbij de XS Max echt wel het neusje van de zalm is. Het nieuwe schermformaat is meteen het grootste ooit voor een iPhone. Natuurlijk scoort dit toestel hoog op zo goed als elk niveau (scherm, camera’s, batterij, enzovoort) en dat mag ook, gezien het prijskaartje. Bekijk hier alle iPhones.

Lees ookZo lang gaat jouw huidige iPhone nog mee

(lees verder onder de foto)

De iPhone XS Max
Apple De iPhone XS Max

2. MacBook Pro

Prijzen van MacBook Pro’s: € 1.499,00 tot € 3.299,00.

Een beetje uit het niets zette Apple afgelopen zomer ineens nieuwe MacBook Pro-laptops in de markt. Daar ging geen evenement met een gelikte presentatie aan vooraf en er was ook geen uitgebreide promocampagne. Niet nodig, moeten de Applebazen gedacht hebben, die MacBook Pro’s doen het zo goed dat ze zichzelf wel verkopen. Het 2018-model van de MacBook Pro kreeg er twee cores bij, naast de optie voor 32GB geheugen; die snelle hardware zal vooral bij professionele gebruikers op applaus kunnen rekenen. De Pro is per definitie ook de geprefereerde laptop van wie professioneel met beeld werkt (denk grafische vormgevers en videomakers), en dus kreeg het scherm een hoge helderheid en dito contrast. De accuduur is goed: elf uur tijdens browsen. Bekijk hier alle MacBooks.

(lees verder onder de foto)

De recentste versie van de MacBook Pro 15,4"
Tweakers De recentste versie van de MacBook Pro 15,4"

3. iPad

Prijs Apple iPad Wi-Fi + Cellular (2018): tussen € 425 en € 548.

Het was druk in 2018 bij Apple, want ook de iPad kreeg een nieuwe editie. Niet dat er zoveel verschil was met de iPad van 2017, behalve dit: hij ondersteunt nu de Apple Pencil en hij heeft een nieuwere processor. De rest is ongewijzigd. Zo is het scherm niet gelamineerd en ontbreken de antireflectiecoating en de functie om de kleurtemperatuur automatisch aan te passen. Kortom: weinig nieuws onder de zon, maar dat hoefde eigenlijk ook niet. Er is traditioneel weinig concurrentie op de tabletmarkt, waardoor dit toestel met redelijke afstand de aantrekkelijkste tablet in zijn prijsklasse blijft. Bekijk hier alle iPads.

(lees verder onder de foto)

De recentste iPad.
Tweakers De recentste iPad.

4. Apple Watch

Prijs Apple Watch 4: € 459.

En dan moeten we het nog hebben over dat toestel waar je de échte Applefreak aan herkent: de Apple Watch. Die hoort nog steeds tot de blitsere smartwatches, en werkt naadloos samen met (vooral) de iPhone in je zak. De in september voorgestelde nieuwste editie 4 heeft onder meer ingebouwde sensoren om een elektrocardiogram te maken. Dat gebeurt door de vinger op de digitale kroon te leggen. De kroon kan nu kleine trillingen maken, onder meer bij het scrollen, en ook de speaker is nu wat luider. Bekijk hier de Apple Watches

(lees verder onder de foto)

Versie vier van de Apple Watch.
Apple Versie vier van de Apple Watch.

TipVergelijk hier de prijzen van de best beoordeelde Appleproducten.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Lees ook:

Review - Apple iPad Pro - Uitstekende tablet, maar matige laptop

Drievoudige camera’s, 5G en meer scherm: dit worden de smartphonetrends van 2019

Een goede laptop voor minder dan 500 euro? Dit zijn 5 aanraders
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.