Beelden 'goedkopere iPhone X' uitgelekt

Ghostek
Apple lanceert later dit jaar een nieuwe iPhone. Forbes onthult de eerste afbeeldingen samen met Ghostek, dat hoesjes voor de toestellen ontwerpt.

De nieuwe iPhone krijgt ongeveer hetzelfde ontwerp als de luxueuze iPhone X, terwijl hij ongeveer hetzelfde zou moeten kosten als de goedkopere iPhone 8. De iPhone X heb je vanaf 1.159 euro, de 8 vanaf 809 euro.

Het toestel zou FaceID krijgen, de gezichtsherkenning waarmee gebruikers kunnen inloggen. Het scherm zou de hele voorkant vullen maar zou wel een simpel lcd-display worden, en geen superieur oledscherm. De camera op het instapmodel zou ook een stuk eenvoudiger worden. 

Volgens Forbes wordt het toestel 14,7 centimeter lang en 7,1 centimeter breed, iets groter dan de iPhone X.

Ghostek9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • KURT VAN DER BIEST

  ik moet die brol niet hebben heb nokia 3310 gekocht 55euro bellen en berichtjes en das meer als genoeg.er zijn veel mensen die klagen dat ze niet rond komen op einde van de maand wel ik heb een raad voor die mensen stop met die dure brol te kopen je leeft veel geruster zonder

 • Robert Van Garderen

  Sorry hoor Apple fan hier maar voor dat geld kan ik een Android kopen die 3x beter is. Blijft alleen dat andriodsysteem waar ik een hekel aan heb. Goed m’n 7 doet het nog prima.

 • Angelo Cabooter

  IPhone komt nog steeds achter met hoger aantal pixels van de camera, en het aantal camera's aan de achterkant. ( Sommige andere merken hebben er al 3 aan de achterkant)

 • Pedro Dejaeghere

  Ik heb al veel gsm’s uit het top segment gehad. Nu mijn 4 de IPhone 2 tablets en Appel TV. Ik ben het meest tevreden van Appel nooit problemen en gebruiks vriendelijk. En volgens sommigen ben ik dan dom wand de volgende zal weer een Appel zijn

 • PAUL WAUTERS

  mijn gsm gaat nog op steenkool,ik kan er enkel met bellen,maar daar dient hij ook voor en dat is voor mij voldoende