Voortaan Apple TV op Samsung-tv’s

rv
Vanaf vandaag rolt Samsung een software-update uit voor alle Samsung Smart TV’s uit 2019 en bepaalde televisiemodellen uit 2018. Die update maakt het mogelijk om voortaan het aanbod van Apple TV te kunnen bekijken.

Gebruikers van Apple TV hebben de keuze uit meer dan 100.000 films en series. Vanaf de herfst wordt het ook mogelijk om een abonnement op Apple TV+ af te sluiten, de dienst met originele content van Apple. Met AirPlay 2 kunnen gebruikers video’s afspelen vanaf al hun mobiele Apple-producten op de Samsung Smart TV.

“Nu wij als eerste TV-fabrikant de Apple TV-app op onze Smart TV’s aanbieden, is ons aanbod series en films groter dan ooit”, zegt Tonnie van Schijndel, Senior Marketing Manager TV & Audio bij Samsung Benelux. 
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Angelo De vie

  Klopt niet, heb een splinternieuwe tv, QLed 65inch 2018 gekocht en der is geen bal van updates en ook niet te vinden in Appstore van Samsung.....

 • Angelo De vie

  Jos ga met u smart tv gewoon naar de Appstore van Samsung, daar kunt u waarschijnlijk de app handmatig instellen.

 • Andy De Schieter

  Het beste is een tv zonder overtollige software. Een nVidia shield tv aan je tv en de rest is bijzaak.

 • Jos Vervoort

  En eigenaars van oudere Samsung tv's kunnen natuurlijk weer den boom in ... mijn volgende zal geen Samsung meer zijn.