Last van sluitende apps op je iPhone? Apple komt eindelijk met oplossing

Foto ter illustratie.
REUTERS Foto ter illustratie.
Apple bracht ongeveer twee maanden geleden de dertiende versie van het mobiele besturingssysteem iOS uit. De update bracht een aantal welkome veranderingen, waaronder een donkere modus en een betere ervaring voor het bewerken van tekst. Toch zit het besturingssysteem ook nu nog vol bugs, die Apple met een update naar iOS 13.2.2 te lijf gaat.

Het probleem leek zich plotseling voor te doen op de nieuwste versie van het iPhone-besturingssysteem: apps leken zichzelf te sluiten. Dat gebeurde bijvoorbeeld bij het wisselen tussen twee applicaties. Dan sloot de eerste app zichzelf af. Zo onthielden de apps bijvoorbeeld niet waar de gebruiker gebleven was. 

Verder verloren sommige gebruikers mobiel signaal na het voeren van een telefoongesprek en was de mobiele data (3G/4G) soms om onduidelijke reden niet beschikbaar. Zulke problemen mogen in iOS 13.2.2 niet meer voorkomen.

iOS 13.2.2 is zeker niet de eerste update voor de handheld-apparaten van Apple. Vorige maand werd al een cruciale bug opgelost die voorkwam dat de gebruiker een beltoon of trilling kreeg bij inkomende gesprekken.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Ronny Biesen

    Tja, Apple is niet meer wat het was. Steve Jobs had nog oog voor kwaliteit, niet alleen hardware ook software. Een jaarlijkse update volstaat. Nu krijg je bijna maandelijks updates. Zoveel fouten zitten er in. Dat is kwaliteit. Apple is al lang niet meer wat het was.