Er is een goede reden waarom je nu meteen al je Apple-apparaten moet updaten

ap
Er zijn nieuwe updates van de besturingssystemen van Apple. En er is een goede reden waarom u best niet wacht om die te installeren op uw iPhone, iPad, iPod, Apple Watch, Apple TV, iMac of MacBook.

Apple komt geregeld met een update aanzetten, maar update iOS 10.2.1 is erg belangrijk omdat hij ernstige beveiligingsproblemen oplost. Het technologiebedrijf communiceert nooit in detail over een update om hackers niet op ideeën te brengen, maar volgens techwebsite Wired gaat het dit keer om een bescherming tegen een breed scala aan potentieel erg schadelijke aanvallen. Zo wordt een achterpoortje gedicht waardoor hackers de volledige controle over het toestel konden overnemen. 

De updates zijn er voor alle modellen van de Apple Watch, de nieuwste generatie van de Apple TV, modellen van de iPhone 5 en nieuwer, iPads van de vierde generatie en nieuwer, iPod Touch-toestellen van de zesde generatie of nieuwer, en alle computers die draaien op macOS Sierra. Er is ook een update beschikbaar voor de webbrowser Safari van Apple en de Windows-versies van iCloud en iTunes.

Wie beschikt over een nieuwe MacBook Pro heeft ook baat bij de update, omdat hij ook een oplossing biedt voor de uiteenlopende levensduur van de batterij.

Apple moest de beste onderzoekers inschakelen om de gaten in het systeem op te sporen.
Reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels