Apple stelt drie nieuwe iPhones voor: topmodellen ook snel in België

Phil Schiller, senior vicepresident marketing bij Apple.
AFP Phil Schiller, senior vicepresident marketing bij Apple.
Naar jaarlijkse gewoonte stelde Apple vanavond zijn nieuwste creaties voor met een keynote in Californië. Er werden drie gloednieuwe iPhones voorgesteld: de iPhone Xs, de iPhone Xs Max en de iPhone Xr. Daarnaast werd ook de Apple Watch Series 4 onthuld.

Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste mededelingen van de avond. Voor de samenvatting, alle specificaties en de Belgische prijzen van de nieuwe iPhones kan je hier terecht.

Ben je nu al verlekkerd op een nieuwe iPhone? Dan is er goed nieuws: Het Laatste Nieuws geeft twee exemplaren weg! 

Doe snel mee met onze wedstrijd en maak kans op één van de nieuwe topmodellen. 

HLN9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Marius Merchiers

  Zo'n grote notch nog? Ik dacht dat die veel kleiner ging zijn. En dit terwijl andere fabrikanten alle moeite doen en zelfs in slagen om geen notch training tonen en het scherm helemaal tot de randen te laten komen. Zie maar naar de Vivo Nex of de OPPO Find X. Apple pffft veel te duur voor wat het aanbiedt...

 • Kevin Noël

  Lelijke mega notch...kijk eens naar de echt mooie smartphones zoals de Mi Mix 2S, Oppo Find X, Vivo Nex. Persoonlijk vind ik een Samsung S9 ook mooier. Wil je toch een notch phone wacht dan op de Oneplus 6T steek je nog veel geld in je zak. Wil je een veel goedkopere phone met snelle updates kies dan voor Android One toestel. Ik heb ook liever een vingerafdrukscanner en deze komen al onder het scherm bij nieuwe high-end Androids.

 • Steven Wolles

  3 nieuwe Iphones met technologie van 3 jaar gelede..

 • Pierre Delrez

  Onder degenen die zich (zoals ik) zo een apparaat financieel niet kunnen permitteren, zijn er 2 groepen: 1) degenen (waar ik bij hoor) die het de anderen gunnen; 2) degenen die afgunstig zijn en keer op keer hun gal spuwen. Het zal deze keer weer niet anders zijn. :-(

 • Kevin Van Den Haute

  Wat een dikke tegenvaller. Vlug nog enkele SE’s aanschaffen dat ik nog wat verder kan.