Apple lanceert knalrode iPhone als eerbetoon aan (RED)

De rode iPhone kan vanaf maandag besteld worden
Twitter De rode iPhone kan vanaf maandag besteld worden
Apple lanceert een knalrode iPhone 8 en 8 plus, die vanaf maandag besteld kan worden. De rode iPhone is een eerbetoon aan partner (RED), een organisatie die instaat voor de belangen van hiv-en aidspatiënten in Afrika. De nieuwe kleur moet de verkoop van de iPhone de nodige duw in de rug geven.

Apple gaat een speciale knalrode iPhone 8 en 8 Plus op de markt brengen. Dat staat in een interne memo van provider Virgin Mobile, die in handen is gekomen van techsite MacRumors.com. De kleur is een eerbetoon aan partner (RED), een groep die zich inzet voor hiv- en aidspatiënten in Afrika.

De smartphone zou vanaf maandag te bestellen zijn. Het is nog niet bekend wanneer het toestel zou worden geleverd. Technische details zijn nog niet bekend.

Vorige week kwamen berichten dat Apple aan een gouden iPhone X zou werken. De nieuwe kleuren moeten de verkoop van de smartphones een duw in de rug geven.

Een jaar geleden kwam Apple al met rode iPhones 7 en 7 Plus.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Lore Kluwer

    RED, mooie producten maar laten we eerlijk zijn: een geldkoe voor Bono, de oprichter en eigenaar ervan. Een groot deel van de meerprijs gaat naar de "werkingskosten".