“Apple begint later met productie nieuwe iPhones”

Archiefbeeld ter illustratie.
EPA Archiefbeeld ter illustratie.
Apple begint een maand later dan normaal met de productie van de nieuwe iPhones die het bedrijf later dit jaar presenteert. Dat schrijft de Amerikaanse krant The Wall Street Journal op basis van ingewijden. 

Reden voor het uitstel is de verstoring van de leveringsketen in Azië en de verwachte lagere vraag naar nieuwe smartphones door de coronacrisis.

Naar verwachting brengt Apple dit jaar vier nieuwe iPhones op de markt. Het zou gaan om de iPhone 12, die in twee maten beschikbaar komt, en de iPhone 12 Pro, die ook in twee maten zou worden gemaakt. Een deel van de nieuwe iPhones, vermoedelijk de Pro-toestellen, zou klaar zijn voor 5G. Apple presenteert zijn nieuwe toestellen doorgaans in september waarna ze in de weken daarna op de markt verschijnen. Het bedrijf wilde niet reageren op de berichten.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.