"Te duur, te veel glas en 'Android heeft dat al'": Apple krijgt forse kritiek na presentatie iPhone X

afp
Terwijl Apple net de iPhone X voorstelde met de grootste nieuwigheden sinds lang, zijn veel gebruikers niet onder de indruk. Integendeel, de kritiek is niet min.

Fans van de concurrentie argumenteren dat te veel 'vernieuwingen' al bestaan in andere telefoons.

En dat hij zowel voor- als achteraan bestaat uit glas.

Dat de iPhone X te duur is voor wat hij biedt, komt ook geregeld terug.

Met Face ID, het snufje om de telefoon te ontgrendelen met je gezicht, wordt dan weer ronduit gespot.

Het hielp natuurlijk niet dat de eerste demonstratie domweg mislukte.En is via gezichtsherkenning betalen in winkels niet vreemd?

En wat met privacykwesties?

En dan heb je ook nog mensen die hem gewoon lelijk vinden.

epa29 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Frans De Ridder

  Die berichten hier... is lachen gieren brullen! 80 procent weet niet eens waar hij het over heeft en heeft nog nooit een iPhone in handen gehad.

 • Abdelelah Et Talie

  Juul kabas de prijs,innovatie dat er geen is.Het bedrog dat zit mensen dwars of wat dacht je?

 • Luc Van Eeckhoudt

  Apple producten, tja als metafoor, Lada met een Lamborghini logo erop. En soms zie ik een junkie die zit te zwaaien met zijn telefoon zodat iedereen het kan zien, en 90% van de keren is het er 1tje met een Apple logo, 10% daarvan lijken deftige mensen te zijn, die niet alle dagen boterhammen met choco moeten eten om een telefoon met een groot logo te kunnen kopen.

 • Danny Vervloet

  Nu vergelijken ze Amerikaanse brol al met Duitse premiumwagens. Dar is een brug te ver. Apple loopt achter, zo simpel is dat. Ze kopen zelfs onderdelen bij Samsung omdat ze het zelf niet klaar krijgen.

 • john Tanguy

  Android had het al? Minimaal de helft van die features had zelfs Windows Phone al... Voor Android vaak en tegen een lagere kost. Maarja, vooroordelen en dit soort selectieve media hebben dat mooie systeem de nek omgedraaid, anders stonden we nu al veel verder en niet tegen zulke belachelijke prijzen. Niemand wou het proberen en toch dacht iedereen te weten dat het slechter was tot nu blijkt dat zogenaamde innovatieve bedrijven functies van jaren terug kopiëren