Ga naar de mobiele website
^ Top

'Snow' verrast concurrenten met lollige Twittercampagne

KPN Belgium, het bedrijf achter gsm-operator Base, biedt voortaan met 'Snow' ook een pakket met digitale televisie, internet en vaste telefonie aan in ons land. Om het nieuwe product in de markt te zetten, trok 'Snow' met enkele opvallende medestrijders naar de concurrentie. Maar die reageerde ook snel.

De echte sneeuwval bleef uit vanochtend, maar de sneeuwpopjes van KPN tekenden wél present. Ze stelden zich uitdagend op in de achtertuinen van onder meer Belgacom en Telenet, met slogans als "We love Snow", "Snow is here" en "All you need is Snow".

Telenet reageerde laconiek en tweette meteen raak terug: "Inderdaad, leuk bezoek vanmorgen, maar voor hoe lang nog? #dooi"

Tegen de middag hadden Belgacom en Telenet de poppetjes ook van nieuwe kledij voorzien. "Gezien de onvoorziene gasten er wat kouwelijk uitzagen, hebben we hen alvast lekker warm op z'n Telenets ingeduffeld met gele mutsen en sjaaltjes", lezen we op de bedrijfsblog. En Belgacom twittert: "Er is sneeuw op komst. Maar maak je geen zorgen: wij zorgen voor jou".

Zo kunnen we nog wel even bezig blijven...

Telenet
Meer over


Meld een bug