Justitie VS stelt onderzoek in naar moederbedrijf Tinder

Het logo van Tinder op een telefoon en op de achtergrond. Moederbedrijf Match wordt momenteel onderzocht door de Amerikaanse justitie.
Photo News Het logo van Tinder op een telefoon en op de achtergrond. Moederbedrijf Match wordt momenteel onderzocht door de Amerikaanse justitie.
De Amerikaanse justitie wil een onderzoek instellen naar het moederbedrijf Match van de datingapp Tinder. Match werd eerder deze week door de toezichthouder Federal Trade Commission (FTC) aangeklaagd wegens vermeende misleiding van consumenten.

Match zou nepaccounts hebben ingezet om mensen te verleiden een abonnement te nemen. Match is een van de grootste datingsites in de wereld en is ook eigenaar van OKCupid en Pairs. 

Het beursgenoteerde Match heeft vandaag zelf ook bekendgemaakt dat er een onderzoek is gestart door justitie.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.