Links: de nieuwe Samsung Galaxy S21-smartphones. Rechts: Willem Visser, Vice President bij Samsung Electronics Benelux
Volledig scherm
PREMIUM
Links: de nieuwe Samsung Galaxy S21-smartphones. Rechts: Willem Visser, Vice President bij Samsung Electronics Benelux © Samsung

INTERVIEW. Topman Samsung: "We willen in 2021 plooibare smartphones mainstream maken”

iHLNDe nieuwe Samsung Galaxy S21-smartphones zijn voorgesteld en dat is de ideale aanleiding om te spreken met Willem Visser. De Nederlander is verantwoordelijk voor smartphones, tablets en smartwatches bij Samsung Benelux. Hij blikt vooruit op 2021, maar kijkt ook terug op vorig jaar en niet alleen om het over corona te hebben. We stelden hem bijvoorbeeld de vraag waarom je advertenties te zien kan krijgen op je duurbetaalde Samsung-smartphone.

6 reacties

 • Joris Vanderaert

  9 maanden geleden
  Je kan uren palaveren over de noden van zo'n ding. Je kan ertegen zijn, alleen, de geschiedenis dreigt je ongelijk te geven. Samsung kwam 10 jaar geleden ook met grotere telefoons, groter dan de toenmalige iPhone, waarvan het scherm 3,5 inch was, en volgens Steve Jobs zou dat nooit groter moeten zijn. Vandaag de dag zijn àlle telefoons véél groter dan de iPhone van toen. Klaptelefoons zijn vroeger ook gevolgd op grote GSM's. Ik durf gokken dat dit nu ook zo zal evolueren.
 • Joel Vandermeeren

  9 maanden geleden
  De mensen zouden zo'n duur merk eens een 4 jaar niet moeten kopen dan zie je gelijk die dingen met de helft dalein in prijs. Al die GSM's zijn zo overprijst en de mensen laten hun vangen omdat ze aan iederen moeten kunnen laten zien dat ze laatste nieuwe bling bling hebben. De meeste dingen die erop staan gebruik je zelden of nooit. Zolang de mensen hun in het zak laten zitten zullen die dingen blijven verkopen.
 • Ives Ameel

  9 maanden geleden
  Wat heeft dat voor nut buiten geld rijven, kun je met dat ding telefoneren.
 • Mia Vanmeerhaeghe

  9 maanden geleden
  Vermoedelijk weer een snufje waarvan er binnen een paar jaar geen sprake meer van is. Alles om toch maar de mensen te overtuigen weeral iets nieuws te kopen.
 • Tim Vercammen

  9 maanden geleden
  Waarom moet ik in godsnaam mijn gsm kunnen plooien?
 1. Voor de derde keer sinds WOII belandt een 'persmisdrijf' voor assisen: Luikse Facebookgebruiker schuldig aan bedreiging
  LUIK - UPDATE
  1

  Voor de derde keer sinds WOII belandt een 'persmis­drijf' voor assisen: Luikse Facebookge­brui­ker schuldig aan bedreiging

  Een dertiger is deze middag door het Luikse hof van assisen schuldig bevonden aan een drukpersmisdrijf en bedreiging. Hij riskeert een celstraf van drie jaar met gedeeltelijk probatieuitstel. Het is nog maar de derde keer sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog dat een persmisdrijf in ons land in een assisenproces eindigt. De haatberichten die Sami Haenen (34) op Facebook plaatste, waren een vorm van ‘drukpersmisdrijf’, oordeelde de Kamer van Inbeschuldigingstelling (KI) in het voorjaar al, waardoor de verwijzing naar assisen volgde. De inwoner van Flémalle gaat wel vrijuit voor het aanzetten tot haat. De uitspraak wordt later vandaag verwacht.
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.

iHLN