Thierry Geerts, directeur van Google België en Luxemburg: "We zullen in de toekomst nog steeds naar de supermarkt gaan om ons te laten inspireren voor wat we vanavond willen eten, maar dezelfde flessen water die we iedere week opnieuw nodig hebben, laten we wel gewoon aan huis leveren. "
Volledig scherm
PREMIUM
Thierry Geerts, directeur van Google België en Luxemburg: "We zullen in de toekomst nog steeds naar de supermarkt gaan om ons te laten inspireren voor wat we vanavond willen eten, maar dezelfde flessen water die we iedere week opnieuw nodig hebben, laten we wel gewoon aan huis leveren. " © Joel Hoylaerts / Photo News

INTERVIEW. Google-directeur Thierry Geerts: “De smartphone gaat verdwijnen”

De homo sapiens is dood, leve de homo digitalis! Tenminste als het van Thierry Geerts (54), topman van Google België, afhangt. “We zitten op een kantelpunt in de geschiedenis. Ik geloof niet in een zuiver digitale wereld maar we moeten nu wel leren wat we digitaal kunnen doen en wat niet.”

 1. Sluwe bedrijven beloven jongeren luxeleven: De Bleeker stelt onderzoek in naar ‘IM Academy’
  2

  Sluwe bedrijven beloven jongeren luxeleven: De Bleeker stelt onderzoek in naar ‘IM Academy’

  Staatssecretaris voor consumentenbescherming Eva De Bleeker (Open Vld) heeft de Economische Inspectie gevraagd om een onderzoek te voeren naar de praktijken van ‘IM Academy’, een bedrijf dat naar eigen zeggen vooral opleidingen in online trading aanbiedt. Een reportage van HLN DOC laat evenwel zien dat in de praktijk IM Academy vooral gericht is op mensen te ronselen die op hun beurt ook weer mensen moeten ronselen, een piramidesysteem dus. Dat is verboden, maar IM Academy maakt mogelijk gebruik van een kier in de wet. De Bleeker wil de wet nu aanpassen om die te dichten.
 1. "Shame on you", voetbalsupporters uiten ongenoegen over Super League
  Play

  "Shame on you", voetbalsup­por­ters uiten ongenoegen over Super League

 2. Viervoudige waterhoos zorgt voor een spektakel
  Play

  Viervoudi­ge waterhoos zorgt voor een spektakel

iHLN