Exclusief voor abonnees

Zeven tips om trage wifi te verhelpen

Thinkstock
Trage downloads, grof gepixelde streams en haperende videocalls: langzame wifi in huis is behoorlijk irritant. Zeven tips om er iets aan te doen.

Je hebt 3% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Mario Adams

  Dat men eens begint met de prijzen te laten dalen, zou al veel beter zijn.

 • gerard Baeckelandt

  Ik denk nier dat proximus zo slecht is . Ik heb wifi tot op 8 meter in mijn tuinhuis enkel met een Go-USB-N150; stick in een USB- bus. Dat kost ongeveer 10 euro. Ook op een tablet gaat het goed overal binnen.

 • Yvan Lissens

  JOHN SMITS: Ik dacht het niet. Uw provider levert Internet, punt uit. Wat de kwaliteit van uw Wifi betreft is niet de verantwoordelijkheid van uw provider. Zoals in het artikel staat is de kwaliteit van uw wifi-signaal sterk afhankelijk van de plaatselijke omstandigheden zoals bouwconstructie en/of andere wifi-installaties in de buurt, je kan moeilijk verlangen dat uw isp daar verantwoordelijk voor is.

 • JOHN SMITS

  Ik betaal mijn provider voor zijn diensten. Hij moet er voor zorgen dat ik overal en snelle wifi heb zonder dat ik er zelf veranderingen voor moet doen. Ben bij proximus. Een ramp hun wifi.