Waarom Netflix alle Will Robinsons op Twitter spamt

Netflix
Klassieke sci-fi series kennen vaak een lange levensduur. Denk maar aan Doctor Who, Star Trek en Battlestar Galactica. Netflix plant nu ook een reboot van de populaire reeks 'Lost in Space', en dat zullen alle Will Robinsons geweten hebben.

Heet je Will Robinson en heb je een Twitteraccount? Dan is de kans groot dat je getagd werd/zal worden door de account van 'Lost in Space'. De populaire serie over de familie Robinson, die op zoek gaat naar een nieuwe bewoonbare planeet, krijgt immers vanaf april een makeover op Netflix. Gisteren werd alvast de eerste trailer aangekondigd, en daar hoorde natuurlijk wat promo bij.

Zomaar een tweet de wereld in sturen vond Netflix echter te saai, dus pakten ze het anders aan. Ze tagden gewoon alle Will Robinsons die ze konden vinden in de aankondiging, naar het jongste personage uit de reeks. Tot nu toe werden al honderden mannen gespamd, en dat aantal kan nog oplopen. De reeks is immers pas op 13 april te zien op het platform. 

Irritant als je Will Robinson heet, maar de rest van de wereld vindt het alvast een meesterlijke reclametactiek. 

Screenshot2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Peter Buyck

    Schandalig! Misbruik hun naam of logo én je krijgt een batterij advocaten aan je voordeur.

  • Febe Chapin

    Battlestar Galactica en Stargate mogen ze ook rebooten. Dat waren nu eens echte sci-fi series. Momenteel al paar weken Battlestar Galactica aan het herbekijken opt gemak in de avond. Blijft top.