Student krijgt per vergissing 51 kostbare producten van Amazon en mag alles houden

Kerst viel extra vroeg dit jaar voor Robert Quinn. Amazon leverde aan deze Britse student per vergissing een tablet, televisietoestel, laptop ... of 51 producten in totaal ter waarde van 4.500 euro. Bovendien mocht Quinn alles houden.

Door een technische fout vanwege een storing in het computersysteem werd de student in Bromley (Zuid-Londen) onder de cadeaus bedolven. Een week geleden begonnen de pakjes stelselmatig toe te komen. En het houdt maar niet op. Blijkbaar is het euvel nog niet verholpen want ook gisteren mocht Quinn een levering in ontvangst nemen. Dit keer ging het om een computerprocessor.

Daarnaast ontving hij onder meer een 3D-televisie, tablet, bed, boekenkast, kinderwagen, draagbare kachel, spelconsole, strijkplank, scheerapparaat, bladblazer, elektrische wijnkoeler, Cd's en Dvd's. Elk pakket droeg een sticker met daarop 'Retour'.

Het ging dus om producten die door andere mensen werden teruggestuurd naar het depot van Amazon maar bij de student terechtkwamen. Quinn contacteerde het e-commercebedrijf waarop Amazon de blunder toegaf en besliste dat de student alles mocht houden.

Quinn denkt eraan om de pakketjes cadeau te doen aan zijn familie met kerst.