Sharon Stone geblokkeerd op datingapp Bumble

AFP
De zoektocht van Sharon Stone naar de liefde gaat niet helemaal over rozen. De 61-jarige actrice had zich ingeschreven voor de datingapp Bumble, maar haar account is geblokkeerd. Dat meldde de Amerikaanse vandaag op social media.

Volgens Sharon geloofden andere gebruikers niet dat de account echt van haar was en gaven ze dat door aan Bumble. “Hé Bumble, is het uitgesloten om mij te zijn?”, schreef de actrice bij een foto van haar gesloten account. Op het screenshot is te lezen dat haar profiel is gesloten omdat er meerdere meldingen waren gemaakt dat het gaat om een nepaccount.

De Basic Instinct-ster is sinds oktober vorig jaar vrijgezel. Toen zag ze na negen maanden haar relatie met zakenman Angelo Boffa stranden. Eerder was de actrice getrouwd met tv-producent Michael Greenburg en krantenredacteur Phil Bronstein.

Bumble wat ‘hommel betekent, is sinds 2014 actief als locatiegebaseerde datingapp. Bij heteroseksuele matches kunnen alleen vrouwelijke gebruikers het eerste contact leggen met gematchte mannen. Bij matches van hetzelfde geslacht kunnen beide personen een eerste bericht sturen. De app is mee ontwikkeld door Whitney Wolfe Herd, die daarvoor aan de slag was bij Tinder. In de VS is Bumble na Tinder de populairste datingapp. Het telt wereldwijd 55 miljoen gebruikers. Volgens Forbes is het bedrijf meer dan 1 miljard dollar waard. 
5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Filiep Lapeire

  Ik denk niet dat die dat nodig heeft om te daten op een website, er zullen heus wel kandidaten genoeg zijn.

 • Frederik Janssens

  Whahaha, schitterende reactie van Sharon. Mooi hoe rustig ze erbij blijft. Ik heb haar altijd een mooie vrouw gevonden en dat is ze nog altijd.

 • Joris Vanderaert

  Ze ziet er nog goed uit, ik date dames van 20 jaar jonger, soms zien die er ouder uit.

 • Ludovic De Beuckeleer

  gratis reclame voor die app.

 • Willy De Gieter

  Schone reclame voor bumble.