Record voor HLN-app: nooit eerder zoveel dagelijkse lezers

Karl De Rycke
Elke dag gebruiken 346.643 lezers de HLN-app. Een absoluut record. Dat blijkt uit de laatste CIM-cijfers, de onafhankelijke instantie die het mediagebruik meet. Zowel de Android als iOS-versie van de HLN-app kregen de voorbije maanden een update (die je hier kan downloaden).

De app werd sneller, nog completer en de navigatie werd eenvoudiger gemaakt. Sindsdien is het aantal gebruikers met meer dan 5% gegroeid. De app van HLN is nu veruit de grootste in Vlaanderen met meer dan vier keer meer gebruikers dan de nummer twee in de lijst.

Wanneer je er ook de website bijtelt, wordt HLN op veel dagen zelfs door meer dan 2 miljoen unieke browsers bezocht. Uiteraard wil de redactie van HLN/Het Laatste Nieuws alle lezers heel erg bedanken voor die trouw. Suggesties om de app in de toekomst nog te verbeteren kan je altijd mailen naar mobile@hln.be.
15 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Dirk de Grave

  Nog meer lezers? Geef de mogelijkheid om reakties te liken.

 • Javi Marl

  Hln is goe bezig, maar de app werkt de laatse tijd wat minder, heb altijd de laatste update maar toch moet de app heel vaak heropstarten..

 • Jan Huysmans

  Allee proficiat ! We moeten ergens onze mening eens kunnen neerpennen.

 • andrew fret

  Hier krijgt het volk de kans om een reactie te geven, hopelijk doet de politiek hier iets mee!! Bedankt HLN

 • Sairu Hoshi

  Omdat iedereen zich verveelt..