Protest tegen advocate buren TML: "Cnudde, het is genoeg!"

Facebook
Griet Cnudde is -om het zacht uit te drukken- niet de meest geliefde persoon van het land. Als advocate van de klagende buren van Tomorrowland joeg ze heel wat festivalgangers in het harnas en nu diende ze ook nog eens een nieuwe klacht in wegens "corruptie". Vooral de gratis tickets die de gedeputeerden krijgen, zijn voor haar een doorn in het oog en kunnen gezien worden als een aanwijzing voor belangenvermenging.

Genoeg is genoeg, oordeelde de oprichter van deze Facebookpagina nu. Cnudde wordt daar afgebeeld als een boze heks, die alle vormen van plezier kortwiekt. Ook in dossiers als de Sinksenfoor en de Brusselse kerstmarkt Winterpret liet ze immers al haar stem gelden.

"Roep een halt toe tegen deze vorm van verzuring en steun deze actie, een feestje kan geen kwaad!", staat er op de fameuze pagina te lezen. "We gaan voor 100.000 steunbetuigingen. Laat zien dat we het moe zijn en word fan!" Na zes uur staat het aantal 'likes' op 7.800, dus er is nog wel een eindje te gaan...

Cnudde reageert
Die snelle opmars is ook de advocate niet ontgaan. Ze trekt haar stoute schoenen aan en reageert zelf in haar 'eigen' protestgroep: "Of anders gezegd: nodig al uw kennissen uit om een advocaat te pesten en dat het moet doorgaan met een minderheid in een hoek te drummen met valse argumenten, beschuldigingen aan het adres van hun advocaat en totaal ongegronde verwijten", luidt haar post. Een strijd die op voorhand verloren lijkt. Twee antwoorden en een tienvoud aan beledigingen later geeft ze er dan ook wijselijk de brui aan.