Problemen WhatsApp van de baan

EPA
De panne bij de populaire berichtendienst WhatsApp lijkt van de baan. Het is nog niet duidelijk wat aan de basis van de problemen lag. WhatsApp, eigendom van Facebook, heeft nog niet gecommuniceerd.

Verschillende gebruikers kregen vanochtend bijna een uur lang geen berichten verzonden via Whatsapp. Uit meldingen via sociale media bleek dat de panne wereldwijd was en zowel toestellen met Android als met iOS (Apple) trof.
8 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • arnaud di monaco

  Supergebruiksvriendelijke app! Gratis bellen, videobellen, foto's verzenden in alle eenvoud! Telefoonmaatschappijen zijn er beetje kwaad op, hun eigen schuld, Whatsapp is een antwoord op hun woekergedrach!

 • Boris Verheyden

  Beste uitvinding ooit. Gaat stuk gaan van het ogenblik dat ze het gaan gebruiken voor commerciele doeleinden, dan komt er wel terug wat anders.

 • robin verfaille

  Prachtig instrument. Gebruik het altijd.Ben er zeer tevreden over.

 • Patrick Jonkers

  Zou voor altijd in "storing" moeten zijn. Veel te veel stress met die rotzooi.

 • Kelly Kiss

  Ik heb er last van , kan niet verbinden