Opnieuw moord op Facebook Live: man vermoordt zijn dochtertje van 11 maanden

Facebook
Opnieuw is er een moord live uitgezonden op Facebook. Een Thaise man heeft zichzelf gefilmd terwijl hij zijn dochtertje vermoordde. Hij heeft vervolgens zelfmoord gepleegd.

Wuttisan Wongtalay heeft zijn kindje van 11 maanden vermoord door haar op te hangen. De man heeft twee filmpjes gemaakt van de moord via Facebook live. Zijn zelfmoord heeft de jonge twintiger niet gefilmd. Het lichaam van de man werd naast zijn dochter Beta gevonden. Volgens de politie vreesde de man uit Phuket dat zijn vrouw hem niet meer graag zag en dat ze hem zou verlaten.  

De vreselijke beelden hebben bijna 24 uur online gestaan voordat ze offline werden gehaald. Tegen de middag was de eerste video al 112.000 keer bekeken, de tweede video had 258.000 views. Vorige week nog kondigde Facebook aan dat ze zullen herbekijken hoe de sociale netwerksite schokkende video's controleert. De reactie van CEO Mark Zuckerberg kwam er nadat beelden van de moord op een man vorige week in Ohio twee uur lang op Facebook hadden gestaan. Zuckerberg zei dat hij er alles aan zou doen om zulke content tegen te houden in de toekomst.  

Volgens de politie is het de eerste keer dat een moord wordt uitgezonden via de sociale netwerksite in Thailand. De politie zegt dat de man mogelijk beïnvloed was door de Facebookmoord in Cleveland, Ohio.
29 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • freedom 79

  24u online....degoutant. en al de viewers mogen ze van mij opsluiten in de psychiatrie. Ze zijn ziek en moeten geholpen worden. Was er geen dokter of politie online die dit kom voorkomen? Nee. Elk voor zich online. Maar je kan het wel bekijken. How sweet zuckerberg...

 • Kieran Claessens

  Alsof deze moord voorkomen was geweest als Facebook niet bestond. Als Facebook niet bestond had hij het gewoon op het dorpsplein uitgevoerd voor de ogen voor iedereen. Elk medium kan misbruikt worden, ook pen en papier.

 • NRBB

  Facebook is geen sociaal platform het is een Money making machine dat heel veel verderf brengt....

 • el capone

  zuckerberg ? hoe een dom antwoord kijk de geschidenis van facebook eens .. heeft niets te maken met een gekwetste man die toch al ten dode was opgeschreven het zijn mensen met zo een antwoorden dat zielig in een hoekje kruipen en niets doen aan dit !

 • Pol Dekorte

  Goed zo Zuckerberg