Ga naar de mobiele website
^ Top

Ook deze provider laat nu al alle roamingkosten vallen

Thinkstock
Over exact een maand (15 juni) verdwijnen alle roamingkosten binnen de Europese Unie. Goed nieuws dus, en zeker als je klant bent bij Mobile Vikings. Daar wordt immers vandaag al afscheid genomen van de roamingkosten.

"Vanaf 15/5/2017 zal je als Mobile Viking geen extra kosten onder de neus krijgen voor roaming in de EU, of je nu een herlaadkaart of een abonnement hebt", staat er te lezen op de site van Mobile Vikings. Dat geldt zowel voor bellen, surfen als sms'en. "En daarvoor hoef je zelf helemaal niets te doen (niets met je simkaart, niet herladen, nada)."

De provider maakt er wel nog een kanttekening bij: "Het Vikingvoordeel, waarmee Vikings elkaar gratis kunnen bellen en sms'en, blijft enkel geldig binnen België, zoals het altijd al was." Mobile Vikings is overigens niet de eerste die de roamingkosten vroeger laat vallen: eind april deed Scarlet al hetzelfde. De andere providers zouden ten laatste tegen 15 juni moeten volgen.

Meer over6 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Laurens Geens

  Ik ben mobile viking en ben blij dat roaming nu al is afgeschaft.

 • Erwin Van Roy

  Belgische Leeuw de andere willen niet nog ff cashen de Europese regering heeft de datum op 15 juni gezet. En 2 ik ben veel in het buitenland en de roaming of het bellen naar huis kost mij mss 10 euro extra voor alles internet sms'en bellen en roaming. Maar je moet het wel op volgen. En niet als een kieken zonder kop doorgaan

 • linda sleyp

  Ze zouden beter de prijzen verlagen dan de roamingkosten af te schaffen.

 • Roeland Kenis

  Roaming is geldig als je met je Belgische nummer in het buiten land bent en dan belt, gebeld wordt, een sms verstuurt of data verzend/ontvangt (internet, e-mail, apps, mms...)

 • Belgische Leeuw

  De andere willen nog even cashen.

Meld een bug