Nooit eerder lazen zoveel Vlamingen het nieuws op HLN app vanuit het buitenland

De HLN app is populair bij Vlamingen op vakantie
ANP De HLN app is populair bij Vlamingen op vakantie
Ik ga op reis en ik neem mee? Een smartphone, een oplader en de HLN app horen zeker in het lijstje thuis. Onze app noteerde de afgelopen maand nog nooit zoveel bezoekers vanuit het buitenland. De meeste bezoeken komen vanuit Frankrijk, Nederland, Spanje en Italië. Verder vervolledigen Duitsland, de VS en het VK, Turkije, Griekenland en Oostenrijk de top 10. Van alle landen wereldwijd werd enkel in Tsjaad en Noord-Korea de HLN app de voorbije maand niet gebruikt.

Sinds de extra roamingkosten binnen de Europese Unie werden geschrapt, gebruiken een recordaantal Vlamingen hun favoriete nieuwsapp op vakantie. Maar ook in eigen land heeft u massaal de actualiteit over de hittegolf, al het nieuws uit de Tour de France en Tomorrowland gevolgd.

Heb je de HLN app nog niet geïnstalleerd? Download hem gratis voor iOS en Android via hln.be/app. Je vindt er niet alleen het nieuws heet van de naald maar ook alle verhalen uit de buurt, elke dag nieuwe video’s en een groot aantal puzzels en spelletjes. 

De nieuwe HLN-app telt vier verschillende werelden: nieuws, in de buurt, video en fun.
HLN De nieuwe HLN-app telt vier verschillende werelden: nieuws, in de buurt, video en fun.5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Peter Kustermans

  De app werkte goed, maar vanaf ze vernieuwd is stopt deze dikwijls.

 • sarah Verhelst

  tv abbonement opgezegt! gewoon nog internet, netflix en de hln app !

 • patrick morel

  Niet alleen de artikels maar ook de reacties van lezers lees ik altijd. De mening van de straat, dit is de enige plaats waar de burger nog zijn gedacht kan zeggen. Zelfs bij onze overheidszender met zijn 2.000 ambtenaren kan je, mag je je gedacht niet meer zeggen. Conclusie, voor de meesten is de mening van de lezer/kijker niet belangrijk, net als in de politiek.

 • Johan Blondeel

  We waren gans de maand juli in Indonesië, toen hebben we ook op de HLN - app het nieuws gevolgd en dat vonden we best leuk.

 • Marleen Sauvillers

  Ik geniet er van om 's morgens op vakantie hln te lezen. Daarom bedankt aan hln dat we de kans krijgen het nieuws uit vlaanderen te lezen. Ik zou vrt gewoon stopzetten. Het kost ons hopen geld en het is geen meerwaarde.