Ligt iedereen al #safeinbed?

Deze jongeman lag deze nacht in elk geval #safeinbed!
rv/Twitter: @FEeckelaert Deze jongeman lag deze nacht in elk geval #safeinbed!
Aan de oproep van Responsible Young Drivers om een veilige thuiskomst na een lange nacht feesten met de hashtag #SAFEINBED te delen via sociale media, hebben redelijk wat mensen gehoor gegeven. Hoe later het werd, hoe meer berichtjes binnenstroomden via sociale media.

Responsible Young Drivers zette dit weekend tientallen jonge chauffeurs in om anderen - die wat te diep in het glas hebben gekeken - veilig thuis te brengen. Dit jaar riep de organisatie voor het eerst jongeren op om via de hashtag #SAFEINBED selfies te sturen naar familie en vrienden om hen gerust te stellen – en om daarna het beeld op sociale media te delen. “Zo kunnen we het enthousiasme van millenials voor selfies eindelijk nuttig inzetten”, klonk het vooraf aan de actie.

Aan de oproep werd gehoor gegeven, soms op erg creatieve wijze. Voorlopig hebben wij overigens nog geen BV’ers gespot die een #SAFEINBED selfie gepost hebben. Zijn ze nog allemaal aan het feesten?
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.