HLN.BE heeft nu ook een redactie in Montreal, Canada

Door het succes van onze redactie in Sydney, Australië, hebben we besloten een derde newsroom op te starten. Sinds vorige week zijn we aan het testdraaien in de Canadese metropool Montreal. Vanaf vandaag draait Montreal volwaardig mee in het systeem.

Unicum
Zo blijft u de klok rond, 7 dagen op 7, op de hoogte van wat er reilt en zeilt in de wereld op de grootste, meest bezochte en meest ge-update nieuwssite van het land. Gemaakt vanop drie continenten: een unicum in de uitgeverswereld.

Recordcijfers
Oktober 2008 bracht nieuwe recordcijfers voor HLN.BE en onze eigenzinnige, onafhankelijke en vaak tegendraadse verslaggeving van de Amerikaanse verkiezingen speelde daarin een hoofdrol. Het nieuws dat onze redactie maakte, werd dagelijks door gemiddeld 509.207 Belgen gelezen. Zij weten waar ze moeten zijn.

All night long
Ook morgen, in de nacht van dinsdag op woensdag, kan u bij ons terecht. De drie redacties van HLN.BE werken als enige nieuwssite gewoon door, op volle sterkte, de hele nacht lang, om u de beste verslaggeving van de ontknoping van de duurste presidentscampagne ooit te brengen. (mvl)


HLN.BE is steeds op zoek naar jong journalistiek talent. Ben je een fan van onze site, ben je een harde werker en kan je een aardig stukje schrijven, stuur dan een CV naar:

HLN.BE
Hannelore Van den Bergh
Brusselsesteenweg 347
1730 Asse

Misschien werk jij straks wel voor ons vanuit Sydney of Montreal!