Hilarisch: twitteraars bewerken staatsfoto van president Macron

photo_news
Donderdag werd een officiële staatsfoto van de Franse president Macron de wereld ingestuurd. Tot groot genoegen van verschillende twitteraars, want zij lieten hun creatieve zelf helemaal gaan en fotoshopte de Franse president in heel wat verrassende en grappige scenario's.

Het is niet de eerste keer dat Macron door Twitter onder handen genomen wordt. Een foto met de Canadese premier Justin Trudeau zorgde in mei al voor heel wat plezier op het internet.

Op de officiële staatsfoto zien we Macron in zijn kantoor. De foto moet kracht en betrouwbaarheid uitstralen. Verschillende twitteraars hadden zich toch liever iets anders voorgesteld bij de foto. Ze bewerkten de foto en het eindresultaat ziet er toch wel nét wat specialer uit dan de oorspronkelijke deftige foto.


Met de hashtag #PoseTonMacron werden verschillende bewerkte versies en memes van het staatsportret op het internet geplaatst. Macron als één van the Men in Black, als de Wolf of Wall Street, of toch liever als Kate Winslet op de Titanic? Geen scenario werd achterwege gelaten. Beoordeel de foto's zelf: