Ga naar de mobiele website
^ Top

Hartverscheurend: man vertelt ex hoe hij haar bedroog

YouTube
"Wat heb je gedaan?" Met die aarzelende vraag steekt de Amerikaanse Kourtney Jorge van wal in een aangrijpende nieuwe video van reportagekanaal 'The Scene' op YouTube. En ze is duidelijk niet klaar voor het antwoord. "Alles", klinkt het ontnuchterend bij haar ex Leonard. "Ik had seks met andere meisjes."
Why They Cheated: Two Exes Confront Each Other About Infidelity | The Scene

De twee blijken elkaar voor het eerst ontmoet te hebben op school. "Je vond me echt niet leuk", geeft Leonard toe. "Enkele jaren later gingen we in hetzelfde appartementsgebouw wonen en leerden we elkaar opnieuw kennen. We raakten aan de praat in de lift."

Boodschappen
Hij droeg de boodschappen van Kourtney naar boven en ze begonnen samen op te trekken. "Ik zou zeggen dat je mijn beste vriend was", gaat Leonard verder, wat Kourtney beaamt.

Jammer genoeg zou hun verhaal geen sprookje worden. "Ik ging soms door je telefoon en dan zag ik berichtjes en foto's", bekent de vrouw. "En dan vroeg ik je ernaar en soms loog je en ontkende je dat er iets aan de hand was. Op een keer kwam ik naar je kamer en er bleek iemand anders te zijn en je vroeg me om weg te gaan. Ik ging terug naar mijn eigen kamer en ik huilde. De hele dag."

Volgens Leonard kwam er gewoon een punt waarop alles tussen hen niet meer hetzelfde was. "Je controleerde mijn telefoon en mijn computer", zegt hij. "Als je me zo weinig vertrouwde, waarom vertrok je dan niet?" Waarop Kourtney antwoordt: "Ik weet het niet, ik was gewoon dom, denk ik."

Van haar stuk
Als ze hem vraagt hoeveel keer hij haar bedrogen heeft, krijgt ze een antwoord dat haar duidelijk compleet van haar stuk brengt. "Ik weet het niet, ik heb het niet geteld", klinkt het.

Uiteindelijk geeft hij toe dat de oorzaak van hun breuk bij hem lag. "Ik kon me niet binden", zegt hij. "Ik was er niet klaar voor. Je had niets kunnen doen om het te voorkomen. Je hebt alles gedaan wat je kon om een goede vriendin te zijn en ik heb geluk gehad dat we samen zijn geweest. Het spijt me."

Vergeven
Waarop Kourtney iets doet wat weinigen zouden kunnen. "Ik denk niet dat je een slechte jongen bent. Ik heb het je vergeven", snikt ze. "Omdat je mijn beste vriend was. Maar je hebt me veel pijn gedaan."

Leonard spreekt nog de wens uit dat ze goede vrienden zouden blijven en het lijkt erop dat die band standhoudt, want hoewel ze in verschillende staten leven, horen ze elkaar nog regelmatig. Dat is toch te lezen in de aftiteling van het filmpje.

Online
Het werd gisteren online gezet en Kourtney kreeg meteen een stortvloed van steunbetuigingen en bemoedigende reacties. Leonard daarentegen werd bedolven onder de haatberichten. "Hij verdient haar niet, ze is veel slimmer, knapper en oprechter dan hem" en "Hij is emotieloos, waardoor ik hem nog meer in het gezicht wil slaan", klinkt het onder meer.

Happy end
En voor wie het zich afvroeg: het verhaal kreeg dan toch nog een happy end, maar niet voor Leonard. In een reactie liet Kourtney al weten dat ze intussen iemand anders leerde kennen: "Ik heb een relatie met iemand die me écht goed behandelt, bedankt voor al jullie liefde", schreef ze nog op Twitter.

Het gaat intussen veel beter met Kourtney.
Instagram Het gaat intussen veel beter met Kourtney.2 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • Jonas Overlaet-Michiels

    Zo verliefd maar meteen een nieuwe relatie? Zal niet zo serieus geweest zijn dan.

  • Eddy Utens

    Zo een knap meisje bedriegen ?? Hij zal er niet veel hebben gehad die naast haar mochten staan

Meld een bug