Ga naar de mobiele website
^ Top

Handig: een wereldkaart met wifipaswoorden voor tientallen luchthavens wereldwijd

Natuurlijk bestaan er ergere dingen dan het gebrek aan een internetverbinding, maar het kan best vervelend zijn om te moeten betalen voor wifi, op luchthavens bijvoorbeeld. En net dat probleem probeert Anil Polat, een reisblogger en computeringenieur, op te lossen met een interactieve wereldkaart. Op die kaart staan tientallen luchthavens mét de paswoorden voor hun wifinetwerk. De kaart wordt bovendien regelmatig aangevuld en geüpdatet.

Polat, die hoopt elk land van de wereld te kunnen bezoeken, wil met zijn blog FoxNoMad mensen helpen om slimmer te reizen. De WiFox kaart wordt regelmatig aangevuld dankzij de informatie die hij krijgt doorgespeeld van andere reizigers.


Meer over4 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Renzo De Hond

  De meeste grote luchthavens bieden sowieso al gratis wifi aan zonder enig paswoord. Je moet je enkel gratis registreren. Op Heathrow had je tot voor kort nog maar één uur gratis internet. Nu is dat onbeperkt. Hotels geven ook meestal gratis wifi in hun kamerprijs, behalve de duurdere hotel, die vragen nog extra. Veel andere ketens bieden ook gratis wifi zoals McDonald's en Starbucks. Ik zie dus eigenlijk het nut niet van zo'n app. Hij komt er een beetje te laat mee.

 • Vin 100

  Beste Marc,gratis voorzieningen zijn niet van deze tijd R(IP) Srevaert

 • didi elfer

  Marc... luchthavens, hotels, cingreszalen en cinema zijn geen openbare plaatsen maar prive eigendom. Meestal is er gratis wifi maat dit us een dienst en wij mogen ze bedanken want zij moeten ook betalen voor hun internet en dat is niet weinig wil je toch wat snelheid wil kunnen aanbieden

 • marc huyghebaert

  Alle openbare plaatsen, luchthaven, hotels, congreszalen, cinema enzo zouden moeten verplicht worden een degelijk wifi netwerk gratis aan te bieden

Meld een bug