Ga naar de mobiele website
^ Top

Google rondt overname Motorola af

reuters
Internetconcern Google heeft de overname van Motorola Mobility afgerond. Dat werd vandaag bekendgemaakt. Google betaalt 12,5 miljard dollar (bijna 9,8 miljard euro) voor de Amerikaanse gsm-producent.

Google benoemde onmiddellijk na de afronding een nieuw management voor Motorola Mobility, dat voornamelijk bestaat uit oude werknemers van de internetgigant.

De Chinese toezichthouders verleenden eind vorige week toestemming voor de overname. De Europese en Amerikaanse autoriteiten stemden in februari al in met de transactie.

Eerder doken er al geruchten op dat Google plannen heeft om een eigen iPhone te produceren, nadat de internetreus Motorola opkocht.

Er gaan geruchten dat Google een eigen smartphone op de markt wil brengen nu dat de internetgigant Motorola heeft overgekocht.
EPA Er gaan geruchten dat Google een eigen smartphone op de markt wil brengen nu dat de internetgigant Motorola heeft overgekocht.


Heb je even?

Sluiten

Wij zijn erg benieuwd naar je eerste indruk van de nieuwe HLN website. Heb je een minuutje tijd om enkele vragen te beantwoorden?

Meld een bug