Google lanceert oortjes die live vertalen

reuters
Google brengt draadloze oortjes op de markt die live vertalingen in je oor kunnen fluisteren. De internetgigant demonstreerde zijn "Pixel Buds" woensdag tijdens een evenement in San Francisco. De oortjes kunnen ook Nederlands vertalen, maar Google heeft nog niet bekendgemaakt of en wanneer het product naar België komt.

Tijdens het evenement lanceerde Google nieuwe versies van zijn Pixel-smartphone en de Home-robot. Maar een van de opvallendste innovaties zat toch in de nieuwe oortjes. Of het in het echte leven vlot gaat, valt af te wachten maar de demonstratie op het podium, waarbij Zweeds live in het Engels werd vertaald via de oortjes, verliep vlekkeloos. Het zou moeten werken met 40 talen.

afp
afp2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Peter Buyck

    @ Bart Thys: ik maakte me net dezelfde bedenking. 'Ik werd geschroefd'. 'Uw pakje bevindt zich links' (wellicht bedoelen ze: uw pakje is de douanecontrole gepasseerd')

  • Bart Thys

    Als dit even goed werkt als Google Translate, dan gaan we rare gesprekken krijgen...