Exclusief voor abonnees

Facebook lanceert eigen digitale munt (en dan is het helemààl gedaan met uw privacy)

Facebook CEO Mark Zuckerberg
AP Facebook CEO Mark Zuckerberg
Eigenlijk is het ‘top secret’ maar een geheim is in de digitale wereld in de regel een kort leven beschoren en dus zijn waarnemers ervan overtuigd dat Facebook op 18 juni uitpakt met sensationeel nieuws: de lancering van een eigen digitale munt. Experts denken wel dat uw privacy daarmee helemaal naar de filistijnen is.

Je hebt 12% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis12 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Kurt Vlaminck

  YouTube>bitchute.com Facebook>minds.com Whatsapp>telegram Al deze monopolies met hun alternatieven. Hun heerschappij moet doorbroken worden of we worden allemaal gevangenen van hun monopolie.

 • Joris Janssens

  Een cryptotoken is meer dan een munt. Maersk is bezig al hun documenten op crypto te zetten, als administratieve vereenvoudiging.

 • Filip Francois

  LOL laat hem maar proberen, zijn gecentraliseerde munt is nu al een flop. Bitcoin, Litecoin, Monero -> echte cryptocurrency zullen altijd onverslagen blijven, net doordat zij niet diezelfde fout maken als de fiat munten die door gecentraliseerde instituten at will bijgedrukt,blacklisted, etc... kunnen worden

 • Jan Sierens

  Digitale munten zijn pure piramidesystemen, de gene die er immens veel aan wint is de oorspronkelijke uitgever. Die krijgt voor gebakken lucht, krijgt die bar geld. Voor de rest van de kopers is het puur gokken. Geld dient uitgegeven en gereguleerd te worden door de overheid en niet door prive personen of bedrijven, die uit zijn op puur winstbejag. Laat je niet vangen omdat er een grote naam achter zit en gerecht en politiek blijkbaar niet capabel zijn om cryptocoin aan banden te leggen.

 • ward Vankeerberghen

  Heel België hangt vol anpr camera’s.... dus privacy heb je sowieso al niet meer... de overheid is nog erger dan facebook.