Facebook is gewoon te groot om te falen. Het kan niet meer kapot

AFP
Is Facebook gered met het excuus dat topman Mark Zuckerberg gisternacht maakte over misbruik van gegevens? Ja, zeggen experts: het almachtige mondiale smoelenboek kan niet meer kapot.

Je hebt 2% van dit artikel gelezen
28 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • jean petermans

  zever, immers alles wat gemaakt wordt kan "ontmaakt" worden

 • Geert Vaelen

  Als een kwart van de mensen wegblijven van smoelenboek, zal het wel eens heel snel kunnen gaan. Massale accounts die dichtgaan, investeerders trekken zich terug, aandelen zakken en dit gaat door tot er niks overblijft.

 • Jan Jansens

  De massa zal op facebook blijven en ik moet toe geven er is niks gemakkelijker om met vrienden iets af te spreken dan online in een groep en van alles op de hoogte te blijven. Diegene die hier zeggen dat ze het niet willen, behoren tot de minderheid en zullen er niks aan kunnen veranderen want daar is werkelijk geen alternatief voor facebook dat trouwens gratis is. Niemand zegt dat je elke dag of week iets op facebook moet posten. Je deelt nog altijd wat je zelf wilt.

 • Roger Poot

  Smoelen-boek : wegblijven.

 • Jef Denijs

  Nog zo'n stunt en 't zou snel kunnen gaan. Er komt wel eens een moment dat mensen gaan inzien wat sociale media met hun doen.