Facebook bevestigt ontslag van twee hoge communicatiedirecteuren

Bij Facebook, en dan in het bijzonder op de communicatieafdeling, zijn de afgelopen maanden meerdere hooggeplaatste werknemers vertrokken.
AFP Bij Facebook, en dan in het bijzonder op de communicatieafdeling, zijn de afgelopen maanden meerdere hooggeplaatste werknemers vertrokken.
Twee hoge verantwoordelijken van de communicatiedienst bij sociaalnetwerksite Facebook stappen op. Dat heeft het bedrijf vandaag bevestigd. Het gaat om Caryn Marooney, vicepresident voor wereldwijde communicatie, die ondanks haar vertrek benadrukt "meer dan ooit te geloven in Facebook." Daarnaast stapt ook Debbie Frost op, vicepresident communicatie en PR.

Bij Facebook, en dan in het bijzonder op de communicatieafdeling, zijn de voorbije maanden heel wat hooggeplaatste werknemers vertrokken. Of het gaat om vrijwillige vertrekken is niet duidelijk, net als de precieze redenen.

Groeivertraging

In oktober kwam de voormalige Britse vicepremier Nick Clegg aan het hoofd te staan van de communicatiediensten van Facebook. Het bedrijf bestaat dit jaar 15 jaar en wordt geconfronteerd met een groeivertraging en een hele reeks schandalen en kritiek.

Facebook zegt wereldwijd 2,3 miljard maandelijks actieve gebruikers te hebben.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Juliaan Van Reeth

    Ik hoop dat de laatste die vertrekt niet vergeet het licht uit te doen.