Er zijn problemen met Snapchat en het is niet duidelijk wat er aan de hand is

anp
Er worden problemen gemeld met Snapchat. Heel wat gebruikers in Europa en de Verenigde Staten slagen er al sinds deze morgen niet meer in om berichten en foto's te sturen of te ontvangen. Volgens de helpdesk van het bedrijf wordt het probleem onderzocht, maar een oplossing is er nog niet.

De problemen werden onder meer gemeld op Twitter. Veel gebruikers reageren erg gefrustreerd dat ze niet meer kunnen communiceren via de populaire berichtendienst. Sommigen kunnen geen berichtjes meer sturen en krijgen elke keer op hun scherm te zien dat het versturen mislukt is, anderen kunnen geen snaps meer ontvangen of hun scherm verversen. Er zijn ook problemen met het inloggen en verbinden met de server.  

Helpdesk
Op het Twitteraccount van de helpdesk van Snapchat klinkt het: "Sommige Snapchatters hebben problemen met Chats. We zijn het aan het bekijken."
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Ahmed Zoupha

    Ocharme, de wereld stort in van deze mensen. Een paar jaar geleden bestond dit niet eens, toen belde men naar elkaar. En als de telefoon er uit lag, dan was het voor de dag nadien. Erg hoe verslaafd velen zijn. Er zijn echt ergere dingen in het leven hoor.