Dit vroegen we deze zomer het meest aan Google

Youtube/Benny Proot
Welke vragen hielden de Belgen het meeste bezig tijdens de zomermaanden? Google ging het na en natuurlijk kon 'Despacito' van Luis Fonsi, Daddy Yankee en Justin Bieber niet ontbreken. Ook de besmette eieren hield de Belg een tijdlang bezig. Als laatste zijn de activiteiten aan de kust een vaak gezocht topic.

In heel België bleek de meest gezochte vraag: 'Qu'est ce qui est jaune et qui attend?" Dit gaat over een viraal YouTube-filmpje waarin een klein jongetje een mop vertelt. Helaas werkt de mop niet als je deze vertaalt in het Nederlands. Je kan het schattige filmpje hieronder bekijken. Weet jij het antwoord?

Qu'est ce qui est jaune et qui attend ?

Blague de l'année, qu'est ce qui est jaune et qui attends? N'hesitez pas a nous suivre sur Facebook : "Twinsmatique - Qu'est ce qui est jaune et qui attend ?"

Er zijn ook heel wat Belgen die zich afvragen in hoeveel landen je zomerinkopen kan doen bij de winkel Action. We vroegen ons ook af wat er te doen was aan de kust en wat je zoal kan eten bij warm weer. Niet verwonderlijk als je weet dat Google de resultaten tijdens de zomermaanden heeft bekeken.

Op nummer vijf staat de Franstalige vraag: 'Wie heeft Koh Lanta 2017 gewonnen?' Dit is een realityshow op TF1 die je kan vergelijken met het programma 'Expeditie Robinson'. Dit jaar deed er ook een Belg mee.

Als laatste vinden we in de top tien de vraag 'Hoe geraak je van mieren af?' terug. Eind mei gaven we mee dat het warme weer voor een mierenplaag zorgt. De mieren waren er dit jaar vroeg bij.

Benny Proot

Hieronder vind je de volledige top tien:

1. Qu'est ce qui est jaune et qui attend?
2. In hoeveel landen kun je bij Action je zomerinkopen doen?
3. Wat te doen aan de kust?
4. Wat eten bij warm weer?
5. Qui a gagné Koh Lanta 2017?
6. Wat te doen Pinkstermaandag?
7. Welke eieren zijn besmet?
8. Wat betekent 'Despacito'?
9. Wat te doen in West-Vlaanderen?
10. Comment se débarrasser de fourmis?
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • m c

    Verdoken reclame voor den Action? Geloof er niets van!!