De Kiekeboes en de warrige wifi: tekenaar Merho klaagt kafkaiaanse toestanden bij Proximus aan

Photonews
'De Kiekeboes en de warrige wifi'. Het zou zomaar eens de titel van het 151ste Kiekeboe-album kunnen worden. Al weken probeert tekenaar Merho zijn nieuwe studio van draadloos internet te voorzien, maar talloze telefoontjes naar Proximus ten spijt: volgende week- wanneer hij er zijn intrek neemt- dreigt hij technisch werkloos te zijn. "Allemaal voer voor een nieuw album", lacht hij.

"Hoe ver wil Proximus gaan voor een rolletje in de volgende Kiekeboes?" Merho vraagt het zich af in een open brief aan het adres van Proximus-CEO Dominique Leroy. Volgende week neemt de striptekenaar van Marcel, Charlotte, Fanny en Konstantinopel Kiekeboe zijn intrek in een gloednieuwe tekenstudio in Brasschaat. Alles is klaar: de tekentafel, het archief... alleen: Wifi ontbreekt. 

"En dat is een probleem, want tegenwoordig komt bij striptekenen veel digitaal kijken", vertelt Merho. "We tekenen op de tablet, mijn medewerkers werken van thuis, we sturen voortdurend illustraties en stukken naar elkaar, naar de printer... Alles is verbonden."

Call center girls
34 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Mike Vanderkerken

  Ik probeer al enige tijd te weten te komen of er nog een lopend contract is en wat de duur daarvan zou zijn, geen respons. Proximus is een log overheidsbedrijf dat bevolkt is met mensen die hun eigen diensten draaiende houden met allerhande nonsens.

 • Johan Emmers

  Dit kan hij op 2 dagen oplossen: bel Telenet....

 • Thierry Vansweevelt

  Een zelfstandige kan niet technisch werkloos zijn... die zijn dan gewoon werkloos zonder inkomen... veel erger.

 • Eduard wynants

  mischien een tablet met simkaart kopen of een dongle

 • Benjamin Wits

  Nieuwe naam voor proximus : "Approximatus" ( benaderend )