Bikers balen: emblemen motorbendes gewoon te koop via Chinese site

RV
Maken Chinezen dan echt alles na? Het antwoord luidt: ja. Op de Chinese site Aliexpress staan blijkbaar emblemen van de Hells Angels, No Surrender en Satudarah te koop.

Voor enkele tientallen dollars prijken op je leren jack niet van echt te onderscheiden 'colours' van de beruchte motorbendes. Motorliefhebbers noemen het heiligschennis wat de Chinezen doen.

"Houdt dit dan nooit op?", schrijft er één op Facebook. "Er rust toch auteursrecht op?", vraagt een ander. En: "Totaal gebrek aan respect naar de motorclubs. Maar dat kun je verwachten van die Chinezen... Nog erger zijn die wannabees die ermee rondlopen."

Waarschuwing

Wie betrapt wordt op het dragen van de clublogo's is nog niet jarig. Motorbendes nemen het voeren van hun emblemen erg serieus. Niet zonder ironie wordt daarom geschreven: "Dit is juist prima joh. Gewoon kopen en op je Burberryjasje naaien. En dan gaan rijden. Schijnt héél goed te zijn voor je gezondheid."

Ondanks die waarschuwing vinden de motorclublogo's gretig aftrek. Er staan er al tientallen in bestelling, volgens Aliexpress.
5 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • guy verhaege

  Is echte schending van hun H&L code. Ikzelf heb uit respect en eerbied mijn facebook ook aangepast aan hen. Op een heel vriendelijke vraag vriendelijk antwoorden en je bent er steeds welkom... Mvg Guy

 • bart dehullu

  Dit zou ik zeker niet doen hun emblemen en kleuren zijn heilig.alleen uit respect al

 • Jan De Man

  Met z'n allen kopen!

 • Jo Zonder de banjo

  De echte en vredelievende motorclubs trekken zich daar totaal geen bal van aan !!!

 • Sacha Van der Putten

  Get a life, alsof een nep embleem het grootste probleem op deze aardbol is. Mannekes toch, censureer dit gerust maar graag echt nieuws in 't vervolg