Algemene storing bij Proximus opgelost

EPA
Klanten van Proximus ondervonden vanavond grote problemen door een algemene storing bij hun provider. Zowel televisie, internet- als telefoondiensten werkten niet of amper, meldden klanten. Ook de website van Proximus lag plat. De storing deed zich voor op het netwerk van Proximus TV en is intussen opgelost.

Klanten van Proximus TV over het hele land zaten ruim een uur en soms langer zonder televisie. "Oorzaak was een elektriciteitspanne in één van de datacentra waar Proximus TV afhankelijk van is", vertelt woordvoerder Jan Margot. Volgens de woordvoerder is het probleem sinds 21.15 uur opgelost geraakt en herstelden de zaken zich sindsdien gradueel bij alle getroffen klanten. "Iets na 20 uur kwamen de eerste klachten binnen", aldus de woordvoerder. "Inmiddels is de panne en dus het probleem opgelost. Mensen die toch nog problemen ondervinden, kunnen best even herstarten en dan zouden de moeilijkheden van de baan moeten zijn."

Op allestoringen.be kan je een overzicht vinden van de steden die hinder ondervonden. De laatste meldingen kwamen voornamelijk uit Antwerpen, Brussel, Gent, Aalst, Mechelen, Roeselare, Turnhout, Kortrijk, Sint-Niklaas en Brugge.

http://allestoringen.be/problemen/proximus/kaart/253 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jean-pierre Janssens

  Ooit 3 keer klant ervan geweest...belgacom en proximus...1pot nat....ben er niet over te spreken...

 • Leon Mertens

  Hoe kan dit en de mensen uren voor schut zetten!!

 • peter vermaelen

  Hoezo de problemen zijn opgelost? Ik kan sinds gisteren niet meer inloggen op mijn emailadres en dat is nog altijd niet in orde.

 • Peter Gevaert

  Er is terug panne bij Proximus, kunnen niet naar hen bellen, klantendienst is overstelpt van boze oproepen, geen tv, en internet valt weg. Wie tv heeft en internet mag de decoder niet uitzetten en niet resetten.

 • Luc Deckx

  Nog steeds geen tv. Proximus is niet te bereiken via internet of telefoon....