'Verpest' je ex-lief een schitterende foto? EditMyEx.com gomt hem/haar voor je weg

editmyex.com
Wat doe je na een relatiebreuk met die foto’s waar jezelf schitterend op staat ... samen met diegene die inmiddels je ex-partner is? Laat je het zo, of is jullie contact zo bekoeld dat je hem/haar stiekem liever gewoon weggomt? Dan is ‘Edit My Ex’ iets voor jou.

Voor 8,99 pond (zo’n 10,5 euro) per digitale foto photoshopt het Britse onlinebedrijfje jouw ex-lief weg. De werkwijze is simpel. Je uploadt de te bewerken foto op hun site, licht kort toe wat er moet gebeuren en betaalt. Binnen de 48 uur krijg je de foto teruggemaild, zonder dat er nog een spoor van jouw ex-lief te bekennen valt.

Oprichter Mark Rofe kreeg het idee toen hij een vriendin wou helpen, die net een slechte relatie achter de rug had. Als cadeau bewerkte hij een foto en veegde hij de ex-vriend met fotosoftware weg. De vriendin was wat blij met het resultaat, iets was Rofe aan het denken zette. Sinds hij met de service startte, loopt de zaak als een trein. De ondernemer gespecialiseerd in digitale marketing heeft inmiddels verschillende personeelsleden moeten aanwerven om aan de vraag van klanten te voldoen.

Wie vier of meer foto’s laat bewerken, betaalt geen 8,99 maar 6,99 pond (8 euro) per kiekje. Indien de foto te complex blijkt om te bewerken, krijg je het geld teruggestort.

www.editmyex.com
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Didier Siaens

    Tegenwoordig apps en technieken genoeg om zelf achtergronden te verwijderen/toe te voegen, chroma key enz...

  • Leo Peeters -Duym

    Kan het omgekeerd ook: er iemand (de koning of een andere kluchtzanger) of iets (een Rolls Royce) aan toevoegen?