“Storingen bij Telenet van de baan”

photo_news
Telenet heeft in de vooravond te kampen gehad met storingen. Volgens de tv-, telefonie- en internetaanbieder zouden de problemen sinds 19.45 uur van de baan moeten zijn.

De oorzaak van de storingen waren volgens Telenet te wijten aan een probleem in een datacenter.  De panne trof verschillende regio's over heel Vlaanderen.

Klanten konden tijdelijk de diensten ‘Yelo', 'Terugkijk-tv’, 'Tv-theek’ en ‘Mijn Telenet’ niet of amper gebruiken. Deze functies zouden sinds een klein uur terug naar behoren moeten werken. De eerste meldingen kwamen binnen rond 17.22 uur, stelt de website allestoringen.be. 
27 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Yvan Lissens

  Kan gebeuren. Ik ben bij Telenet van in het begin en heb nog maar zelden problemen gehad. Enkel hun digicorders zijn brol, gelukkig zijn ze gratis te vervangen.

 • Geert Verschueren

  bart vansteenkiste: je was er inderdaad vroeg bij zelfs nog voor er sprake was van DSL technologie laat staan streaming. De standaard in 89 was toen 300 BAUD modems denk ik. ik denk dat je er een decenia naast zit :)

 • Marie Vandam

  Ze liegen het gaat nogsteeds NIET !

 • Sven BandSomething

  Klopt niet, de diensten werken nog steeds niet naar behoren.

 • Kathleen Dierick

  Terugkijktv inderdaad niet toegankelijk ....ook niet om 21uur ! Nochthans betalen we hiervoor ....alweer