Instagrammer steekt hond in wasmachine voor meer volgers

VTM Nieuws
De Argentijnse Tamara Rotman heeft haar hond in een wasmachine gezet om zo meer volgers te krijgen op Instagram. Ze postte het filmpje van haar hond Coco met een poll: “Zal Coco hier getraumatiseerd uitkomen?”. Rotman kreeg onmiddellijk heel wat kritiek op het filmpje, en verwijderde het van het socialemediaplatform.

In de video is te zien hoe Coco tegen de deur zit in een ronddraaiende wasmachine. De hond probeert tevergeefs uit het toestel te geraken. Volgens Rotman stond de wasmachine niet aan.

Nadat de vrouw het filmpje verwijderd had, besloot ze een nieuwe video te posten van een gelukkige Coco die rondrent in de tuin. Ze schreef er ook bij dat haar daad verkeerd geïnterpreteerd werd en dat ze zielsveel van haar huisdier houdt.
26 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Jan Verstrepen

  Hondje afpakken een grote boeten en een maand effectief het zothuis in dit is waanzinnig de volgende keer stop die zotte een kind erin.

 • Seppe Cools

  Ik zou het nooit doen, maar nu ook niet overdrijven. Die wasmachine staat niet aan zoals wel geïnsinueerd wordt. De enige reden dat het effe een halve slag draait is omdat er geen rem op zit. Dit is gewoon hetzelfde als een huisdier heel even in een kartonnen doos steken.

 • Ronny Dekimpe

  Wat is dat toch met onze maatschappij de dag van vandaag. Ik heb de indruk dat er meer mensen rondlopen die een paar vijzen mankeren dan dat er nog gewone mensen rondlopen. Deze persoon is het niet waard om een huisdier in haar bezit te hebben. Een goed lesje heeft ze nodig, die ze zich nog dagdagelijks mag herinneren.

 • Anita Billen

  Hopelijk kreeg ze een fikse boete en haar hond een nieuwe eigenaar.

 • Veerle Otten

  Weinig respect voor je huisdier, moesten ze van u afpakken. Stom mens