Huawei dropt nieuwe smartwatches voor Android én iOS

Amazon
In de webshop van Amazon staan de nieuwe smarwatches van Huawei te fonkelen. Met als pronkstuk een prijzige gouden smartwatch.

Het Chinese Huawei speelt de concurrentie gemakkelijk weg met hun laaggeprijsde smartphones, maar deze gouden smartwatch is geen koopje. De pre-order kost maar liefst 799 dollar of 714 euro. 

Android én iOS
Met het gouden model en de hoge prijs gaat Huawei de concurrentie aan met de luxueze modellen van de Apple Watch. Opmerkelijk is dat het horloge volgens het bijschrift in de webshop ook in combinatie met een iPhone werkt. Goed nieuws dus voor iPhonegebruikers die niet warm lopen voor het design van de Apple Watch. 

Goedkopere versies
Wie niet zo diep in zijn portefuille wil tasten, heeft geluk. Er zijn ook nog goedkopere' varianten. Het goedkoopste horloge van Huawei kost zo'n 349 dollar én werkt ook op iPhone (vanaf iOS 8.2). Het strakke zwarte model kost honderd dollar meer, maar ziet er super uit.

Op de smartwatches staan meteen 40 verschillende 'watch-faces' geïnstalleerd, zodat u het beginscherm naar persoonlijke smaak kan aanpassen. Daarnaast zijn ook de horlogebandjes verwisselbaar. Net zoals de vorige lading horloges van Huawei beschikken ook deze modellen over een hartslagsensor.

Volgende week stelt Huawei de horloges officieel aan het publiek voor op IFA in Berlijn. De horloges worden vanaf 2 september via de webshop van Amazon verkocht.

Het grijze horloge kost 349 dollar bij Amazon.
Amazon Het grijze horloge kost 349 dollar bij Amazon.
Amazon