HP roept laptopbatterijen terug wegens oververhittingsgevaar

Het Amerikaanse technologiebedrijf HP roept de batterijen van bepaalde laptops wereldwijd preventief terug.  De batterijen zijn vatbaar voor oververhitting.
anp Het Amerikaanse technologiebedrijf HP roept de batterijen van bepaalde laptops wereldwijd preventief terug. De batterijen zijn vatbaar voor oververhitting.
Het Amerikaanse technologiebedrijf HP roept de batterijen van bepaalde laptops wereldwijd preventief terug. De batterijen zijn vatbaar voor oververhitting waardoor brand kan uitbreken en klanten brandwonden kunnen oplopen, luidt het in een mededeling. Klanten kunnen ze gratis omruilen.

Het gaat om lithium-ionbatterijen die tussen december 2015 en december 2017 geleverd werden bij de draagbare computers van de modellen HP Probook 64x (G2 en G3), HP ProBook 65x (G2 en G3), HP x360 310 G2, HP ENVY m6, HP Pavilion x360, HP 11 en HP ZBook (17 G3, 17 G4 en Studio G3). 

Ook batterijen die in dezelfde periode als vervangstuk werden geleverd, moeten worden ingeruild.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • valere vermeulen

    Spul ook in China laten maken, HP ?