Hoelang is uw tv nog 'mee'? De nieuwste technologieën onder de loep

kos
Fabrikanten van tv-toestellen slaan u met de wildste nieuwe technologieën om de oren. Tijd om de lege rages van de duurzame ontwikkelingen te onderscheiden. Welke elementen uit dit ABC van de huidige tv-technologie hebt u nodig om ‘mee’ te zijn, en wat is gewoon mooi om te hebben?

Je hebt 5% van dit artikel gelezen
25 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Wim Offermans

  @ronny cuypers : een auto gaat zo lang mee tot je wil.

 • ronny cuypers

  Tv gaat mee tot er geen beeld meer op komt. Telefoon gaat mee tot er niet meer kan mee getelefoneerd worden. Auto gaat mee tot hij afgekeurd wordt. Ikzelf ga mee tot ik omval.

 • Yvan Lissens

  Als je die hype wil volgen dan mag je elke zes maand een nieuwe tv kopen om, via reclameblokken, van de ene herhaling naar de andere te surfen.

 • Filip Desmedt

  Mijn tv is een Sony full hd groot scherm . En voor de rest interesseert het me niet . Ik kijk tv vlaanderen , hier in Spanje te ontvangen met een grote schotel en een dubbele kop . En wat kijk ik , wel Allo Allo , Falwty Towers , Boer zoekt vrouw ( vlaams en hollands ) , Endeavour , de voorjaar klassiekers , het WK wielrennen en het eurosong . Dat is het zowat . De rest interesseert me niet .

 • steven goossens

  Heb mijne TV eruit gegooid; Ik heb echt geen zin meer om alle dagen reklame te zien en daar nog een boel geld voor te moeten betalen