Helemaal mee in 2 minuten: luister naar HLN via Google Assistent en Spotify

RV
Luister jij graag naar de hoofdpunten van het nieuws waar en wanneer je wil? Goed nieuws! HLN is voortaan ook op beschikbaar via Google Assistent en als korte podcast op streamingdienst Spotify.

De hoogtepunten van HLN kan je nu ook beluisteren via de Google Assistent op je smartphone of via een slimme speaker. Geef Google Assistent het bevel “luister naar het laatste nieuws” of “praat met HLN”, en je krijgt meteen een kort fragment met alle hoofdpunten van het nieuws.

Luister je liever via Spotify? Open de app op je smartphone of pc en zoek naar ‘HLN’. Klik op de HLN-podcast en kies vervolgens de meest recente aflevering. In twee minuten ben je weer helemaal mee met belangrijkste nieuws. Tip: vergeet ook niet op ‘Volgen’ te klikken! Zo vind je de HLN-podcast altijd terug in je Spotify-bibliotheek.
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Yvan Lissens

  louis van hoeylandt: Als ik mijn LG WK7 de opdracht "goeie morgen" geef, krijg ik normaal de tijd, weersomstandigheden, agendapunten, verkeersdrukte (naar het werk) en de hoogtepunten van het nieuws te horen. Voorheen was dit enkel mogelijk met Nederlandse nieuwsberichten.

 • louis van hoeylandt

  ik speel mijn radio en het nieuws al jaren af .met tablet en een jbl speaker ..dus wat is het probleem .;of heeft de smartspeaker ook een radio ingebouwd ..?

 • Wim Van Eupen

  En waarom zou je een podcast niet via Spotify naar je smart speaker kunnen streamen? Dat lukt me hier prima. Sonos speaker en Google assistant. Top ! Leuke nieuwe feature

 • Yvan Lissens

  Top. Via de smartspeaker werkt het prima. Dit ontbrak nog aan onze smartspeaker, tot nu kon dit enkel maar met Nederlandse nieuw, nu eindelijk nieuws van eigen bodem. Bedankt.

 • Mathieu Vandelook

  Jullie zijn wel één grote tekortkoming vergeten, podcasts kan je via Spotify NIET streamen naar een draadloze speaker...