Al bekend van de films en de strips, nu ook in een blockbustergame: de Guardians of the Galaxy.
Volledig scherm
Al bekend van de films en de strips, nu ook in een blockbustergame: de Guardians of the Galaxy. © Square Enix

‘Guardians of the Galaxy’ is een ouderwets maar snedig actie-avontuur

gamereviewWe hadden niet het beste oog in Marvel’s Guardians of the Galaxy, maar ziet: het is een veel betere game geworden dan we hadden verwacht. Meer nog: na het lichtjes tegenvallende Far Cry 6 wordt dit wellicht dé blockbustergame die dit videogamejaar kleurt.

 1. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.
 1. 5.000 uur aan 1 game: extreme spel- en andere verslavingen in ‘Axel Gaat Binnen’
  Play
  TV

  5.000 uur aan 1 game: extreme spel- en andere verslavin­gen in ‘Axel Gaat Binnen’

  In ‘Axel Gaat Binnen’ neemt Axel Daeseleire morgenavond zijn intrek in Affect2U, een afkickkliniek in Hoboken waar momenteel twaalf mensen verblijven. Iedereen die hier opgenomen wordt, komt vrijwillig binnen en verblijft er gemiddeld zeven weken. Axel raakt aan de praat met Senne (16), de jongste bewoner. Hij kampt met een gameverslaving “Ik speelde 12 à 13 uur per dag, of soms zelfs 24 uur omdat ik een nachtje door speelde”, klinkt het.

iHLN